Naast onze corebusiness in het realiseren van exclusieve houtbouw, leveren wij ook haard en kachelhout. Deze parttime aanvulling van ons bedrijf is ontstaan door de zekere vraag vanuit onze prachtige projecten. Projecten met houtgestookte hottubs, buitenkachels, vuurkorven, pizza ovens, bbq’s en haardkasten als design pronk stuk. Natuurlijk verkopen wij hierdoor ons haard en kachelhout ook los aan zakelijke en particuliere klanten.

Wij verwerken volledige boomstammen tot kleine gekloofde houtstukken, ideaal voor uw open haard of kachel. Wij maken gebruik van verschillende soorten hout…en van meerdere verpakkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om het hout geleverd te krijgen in losse gestorte kuubs of in netten. Het haard en kachelhout ligt op ons terrein van FGJ Pepping en is gevestigd in Heiloo en is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast kan het hout ook worden bezorgd.

Duurzaam

Wij gebruiken met name de stammen die wij weg kappen bij het realiseren van onze houtbouw projecten. Daarnaast verzagen wij ook ons afvalhout van onze projecten om s’ winters te gebruiken om onze werkplaats en kantoor te verwarmen.

Contactpersoon voor bestellingen:
Perry Haanraads
Tel: 0618504081
perryhaanraads@gmail.com