Wilt u graag een veranda laten maken in uw tuin en bent u woonachtig in Alkmaar? Dan kunnen wij u helpen! Wij zijn F.G.J. Pepping en zijn gespecialiseerd in maatwerk houtbouw, waaronder veranda's. Hierbij spelen uw wensen en de omgeving de grootste rol in de beslissing. Diverse stijlen die wij vaak toepassen zijn de huis style, een authentieke natuurlijke stijl, een authentieke rabat stijl en een moderne landelijke stijl.  

Veranda Alkmaar

Een veranda is natuurlijk heerlijk om na een warme zomerdag, ook 's avonds even te kunnen blijven zitten. Een veranda kunt u nog aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een hottub, gezellige meubels en houten accessoires erin te plaatsen. U kunt uiteraard contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.  
Voor meer informatie over een veranda in Alkmaar verwijzen wij u graag door naar de pagina over veranda's en tuinhuizen.

VERSCHILLENDE DAK TYPES

Het dak is niet zomaar wat. Er zijn diverse factoren belangrijk om rekening mee te houden bij de beslissing van het type dak. Hierbij kunt u denken aan de ligging, oppervlak van de tuin, zonuren, uw smaak en uitstraling. Wij kunnen u uiteraard adviseren hierover. Wij vinden dat de verhoudingen van de omgeving ten alle tijden moet kloppen! De verschillende dak types die wij kunnen toepassen op uw veranda zijn:

  Buitenverblijf Platdak
  Buitenverblijf Lessenaarsdak
  Buitenverblijf Zadeldak
  Buitenverblijf Kapschuur (gebroken kap)
  Buitenverblijf Wolfskap
  Buitenverblijf Kapschuur/wolfskap

 

 

veranda alkmaar
Geïnteresseerd in een prachtige veranda in Alkmaar?

Offerte ontvangen?