Bent u woonachtig in Heiloo en wilt u graag een veranda in uw tuin? Wij helpen u graag! Wij van F.G.J. Pepping zijn gespecialiseerd in maatwerk houtbouw, waaronder veranda's. Hierbij speelt uw wens en de omgeving de grootste rol in de beslissing. De diverse stijlen die wij regelmatig toepassen zijn de huis style, een authentieke natuurlijke stijl, een authentieke rabat stijl en een moderne landelijke stijl.  

Veranda Heiloo

  Droomt u van een veranda in uw tuin? Zodat u het hele jaar van uw tuin kan genieten en de binnen leven naar buiten kan verplaatsen? Wij kunnen uw droom waar maken. Wij bouwen op uw wensen, vindt u een veranda alleen niet genoeg dan kan u er ook voor kiezen er een hottub bij te nemen of juist gezellige meubels en houten accessoires er in te plaatsen.Heeft u een bepaalde stijl in gedachten of wilt u juist worden verrast door onze ideeën, kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.  
Voor meer informatie over een veranda in Heiloo verwijzen wij u graag door naar de pagina over veranda's en buitenverblijven

VERSCHILLENDE DAK TYPES

Het dak is erg belangrijk voor een veranda. Er zijn meerdere factoren belangrijk om rekening mee te houden bij de beslissing van het soort dak. Hierbij kunt u denken aan de ligging, oppervlak van de tuin, zonuren, uw smaak en uitstraling. Wij kunnen u uiteraard adviseren hierover. Wij vinden dat de verhoudingen van de omgeving ten alle tijden moet kloppen! De verschillende dak types die wij kunnen toepassen op uw veranda zijn:

  Buitenverblijf Platdak
  Buitenverblijf Lessenaarsdak
  Buitenverblijf Zadeldak
  Buitenverblijf Kapschuur (gebroken kap)
  Buitenverblijf Wolfskap
  Buitenverblijf Kapschuur/wolfskap

veranda heiloo
Geïnteresseerd in een prachtige veranda in Heiloo?

Offerte ontvangen?