Sinds 4 jaar is de vraag naar houtverkoop en naar wens op maat gezaagd hout gestegen. Hierdoor bieden wij nu naast de reguliere houtverkoop ook de houtzagerij aan om alle gangbare soorten hout zoals vuren, grenen, lariks/douglas, eiken enz. op maat te kunnen maken voor u. Zoals u misschien al weet zagen wij vooral op zaterdag. Bij verdere toeloop zal dit gaan toenemen.
De Wood Mizer zaagmachine staat voor u klaar om alles op maat te zagen.

RONDHOUT

Voor de verkoop en handel van rondhout kunt u ook bij ons terecht. U kunt ons bellen (T: 06 17 30 69 53) of een aanvraag indienen via e-mail.

STANDAARD & OP MAAT

De houtsoort waar veel mee wordt gewerkt is Eiken en Lariks/Douglas. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk! Er zijn standaard maten zoals in ons overzicht is te zien met veelgebruikte maatvoeringen in palen, balken en planken formaten. Wilt u zelf een maatvoering aanleveren, dan is dat geen probleem. In overleg is veel mogelijk.

PRIJZEN

Voor de verschillende houtsoorten berekenen wij verschillende kuub prijzen die per week kunnen fluctueren door het verschil bij inkoop. Uiteraard streven wij naar vaste bedragen en daar kunt u ook vanuit gaan. Echter kan het voorkomen dat de prijzen hierdoor niet overeenkomen met de prijslijst.
U kunt hier altijd vrijblijvend naar vragen. Door middel van de prijslijst kunt u zelf berekenen wat voor u de kosten zullen zijn bij uw benodigdheden. U kunt ook een offerte aanvraag sturen per e-mail waar wij zo snel mogelijk op zullen reageren.

TRANSPORT

Heeft u niet de vervoersmiddelen of de tijd om het hout op te komen halen? U kunt het hout door ons laten bezorgen. De transport-kosten hangen af van de afname en de afstanden. Binnen Heiloo worden er geen transportkosten berekend, afhankelijk van de ordergrootte.

 

Bent u op zoek naar een Houtzagerij in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in deze service? Neem vrijblijvend contact op!