INNOVATIE

Als bedrijf zijn wij altijd druk bezig met innovatieve ontwikkelingen op ons gebied om verbeteringen ten alle tijden kunnen doorvoeren. Nieuwe ideeën en duurzame aspecten staan hoog op onze agenda. Nieuwe funderingssystemen en nieuwe details in constructies zijn aan de orde van de dag. Wij houden altijd het idee dat zaken kunnen verbeteren. Hierin gaan wij door tot in de perfectie. Ferry word ook wel eens een perfectionist genoemd.

TRANSPARANTE ZONNEPANELEN EN ZONNEBOILERS

Duurzame ontwikkelingen houden wij ook scherp in de gaten. Wij bieden standaard bij elk project aan om een duurzaam traject te beginnen naast het idee van elk project. Een project realiseren is 1 er een duurzaam project van maken is bij ons een pre. Bij onze standaard projecten kunnen bijvoorbeeld zonnenpanelen ervoor zorgen dat u uw buitenverblijf terug gaat verdienen. De panelen wekken meer op dan het verblijf gebruikt. Dit is natuurlijk een prachtig doel. Bij onze wellness buitenverblijven zorgen bijvoorbeeld de panelen voor de terug winst van het te gebruiken stroom gebruik. Ook door bijvoorbeeld zonnenboilers (verwerkt in nokvorsten dak) kunnen hottubs en spa's verwarmt worden door opwarming van onze zon. Dit zijn natuurlijk prachtige duurzame uitgangspunten die goed zijn voor uw portemonnee maar ook voor onze planeet. We zijn nu bijvoorbeeld ook bezig met glassystemen van daken waar zonnepanelen in zijn verwerkt.

Wilt u meer informatie of een offerte voor dergelijke systemen neem vrijblijvend contact op, of geef dit aan tijdens onze opnamen.

 

 

Bent u op zoek naar Innovatie & Zonnepanelen in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in duurzaamheid? Neem vrijblijvend contact op!