BUITENVERBLIJF OF BIJGEBOUW MET VERBLIJFSRUIMTE

Buitenverblijf of bijgebouw van hoge kwaliteit zijn geen probleem bij F.G.J. Pepping! Van chalets, mantelzorg woningen tot aan tuinkantoren: het is allemaal mogelijk!

F.G.J. Pepping is een allround houtbouw bedrijf dat ook van een bouwkundig project een totaal project kan maken. F.G.J. Pepping is dusdanig bouwkundig onderlegd dat projecten die de combinatie van Exclusieve houtbouw en Bouwkundige bouwprojecten samenvatten kan realiseren. Vaak stopt het voor een houtbouw bedrijf waar wij bouwkundig verder gaan door de aard en grote van het werk.

BOUWKUNDIGE ASPECTEN DIE EEN ROL SPELEN

  • Houtbouw traditioneel bouwkundig
  • Bijgebouw met of zonder verblijfsruimte
  • Geïsoleerd of ongeisoleerd
  • Verwarmt of onverwarmt

De kennis is in huis allerlei facetten uit de bouw te kunnen realiseren zoals timmerwerken, electra, metselwerken, tegelwerken, kleine loodgieterswerkzaamheden enz.  U heeft met één persoon te maken die de werkzaamheden voor zijn rekening neemt en dus ook maar één aanspreekpunt. Wij kunnen het tekenwerk tot aan de vergunning voor u regelen zodat de uitvoering mogelijk wordt.

Bij de grotere projecten werken wij samen met gespecialiseerde loodgieters, elektriciens, dakdekkers, stratenmakers enz. Partners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Elk project is uniek en kwalitatief hoog staand!

Een functionele ruimte die geheel aan uw wensen voldoet. FGJ Pepping kenmerkt zich met zijn eigen karakter.
De functies kunnen heel divers zijn en kunnen alle kanten op. Elke functie heeft zijn eigen karaktereristieke eigenschappen. Pepping houd hier rekening mee en bekijkt elke aanvraag weer apart. Elke situatie is weer situatie op zich wat het altijd bijzonder maakt. Verschillende factoren zullen hierin meegenomen, waaronder grote, geïsoleerd of ongeïsoleerd, materiaal gebruik, onderhoud enz.
Zijn de wensen vrij standaard of divers overal kan rekening mee worden gehouden.

 

Bent u op zoek naar Chalets & Mantelzorgwoningen in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in een prachtig buitenverblijf? Contact is vrijblijvend!