SAUNA, SPA OF HOTTUB 

Het ultieme Wellness of vakantiegevoel in uw tuin en veranda! Heerlijk in de sauna of buiten baden gedurende het hele jaar met regen of zelfs in de sneeuw, het kan allemaal. De combinatie van hot stoom, infrarood, het warme water en de frisse buitenlucht zorgen voor een optimale ontspanning. De ideale manier om na een drukke werkdag te relaxen en bij te komen. Met z'n tweeën of een avond met vrienden, onder genot van een hapje en een drankje, het kan allemaal. Maar wat dacht u van een heerlijk koel bad op een warme zomerdag. F.G.J. Pepping creëert de mooiste Wellness buitenverblijven voor u. U kunt denken aan een Sauna, Spa (Jacuzzi) of bijv. een hout gestookte Tub.

 

HOUT GESTOOKTE HOTTUB

De hottub is voorzien van een RVS kachel waarmee u het water binnen twee uur op een aangename temperatuur brengt. Door de speciale luchtinvoer kunt u eenvoudig de temperatuur geheel naar eigen wens regelen. De kachel staat in het water maar is afgeschermd van het zitgedeeldte d.m.v. een veiligheidshek. Op deze manier is het onmogelijk dat u zich tijdens het baden zult branden aan de kachel. Aan dit hekje is een plank bevestigd waarop u eventueel hapjes en drankjes kunt neerzetten. De kachel heeft een RVS schoorsteen en is voorzien van een regenkapje. Dit kapje dient tevens als vonkenvanger, dat er voor zorgt dat er geen vonken uit de pijp komen. Verder zal er geen regenwater of sneeuw in de kachel vallen.

 

MATERIAAL

De tubs zijn gemaakt van eerste klas "Siberisch Lariks of Eiken" hout. Deze houtsoorten zijn bij uitstek geschikt om tubs van te maken. 
De kwaliteit van het hout wordt niet alleen door de houtsoort bepaald. Iedere boom heeft daarnaast een natuurlijke impregneer, de ene soort doet dat beter dan de andere en is daarom mede bepalend voor de levensduur van uw tub. Wij kunnen garanderen dat onze tubs probleemloos jaren meegaan. Onze tubs hebben verder geen of nauwelijks knoesten, waardoor er geen kans op lekkage is.

 

KINDEREN

Onze ervaring is dat kinderen ook graag gebruik maken van hottubs. Op een warme zomerdag is de tub gevuld met onverwarmd water bijv. ideaal voor een verkoelend bad, of om gewoon lekker in te spelen. Er zitten geen scherpe hoeken of randen aan de tub zodat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. De tub is mooi afgewerkt en splintert niet. Wel raden wij u aan om de jongere kinderen te voorzien van zwembandjes. De tub kan na gebruik veilig worden afgesloten met de bijgeleverde houten deksel.

LEVERING 

De tub wordt compleet gemonteerd afgeleverd. We bezorgen de tub bij u thuis, maar afhalen is ook mogelijk. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de tub vullen met water en het kacheltje opstoken met houtblokjes. Binnen twee uur heeft de kachel het water op een aangename temperatuur gebracht. U kunt dus nog dezelfde avond genieten van een heerlijk warm bad in de buitenlucht.

De tub wordt als volgt geleverd:

  • De tub
  • Een RVS kachel en RVS schoorsteen met regenkapje
  • Bankjes
  • Trapje
  • Beschermhek voor om de kachel inclusief glazenhouder
  • Houten deksel om de tub mee af te sluiten.
  • Het afvoersysteem in de bodem inclusief stop
  • Bezorgen van de tub
  • Uitleg en advies
  • Een fles lijnolie voor de eerste behandeling

Verdere opties op aanvraag.

 

AFMETINGEN

De hottubs zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Nu ook 1 en 2 persoons tubs
Opmerking: De taps toelopende tub zit comfortabeler door de schuinere wanden.

Voor 4 tot 6 personen Diameter 180 cm, hoogte 100 cm
Voor 6 tot 8 personen Diameter 200 cm, hoogte 100 cm
Voor 5 tot 7 personen, taps toelopend 180 cm naar 195 cm, hoogte 100 cm

WATER EN ONDERHOUD

Eigenlijk heeft de tub nauwelijks onderhoud nodig. De behandeling met milieuvriendelijke lijnolie hoeft u slechts eens in de drie jaar te herhalen. Een bad vullen kost u met de huidige waterprijzen ongeveer € 2,-.

 

TOEBEHOREN

Ook voor toebehoren kunt u bij ons terecht. Er kunnen zoal zuiveringspompen en dergelijke bij de tub geleverd worden om het water te kunnen filteren. Ook kachelhout is leverbaar.

Heeft u nog vragen neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of download onze flyer voor meer informatie.

Voor prijzen zie: verkoop.

 

 

Bent u op zoek naar Veranda's & Buitenverblijven in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ook toe aan ontspanning bij uw thuis? Contact is vrijblijvend!