Pepping Bouwt Natuurlijk

Maak kennis met het natuurlijk bouwen van F.G.J. Pepping, met de projecten en het gezicht hierachter. Het unieke concept met uitstraling, degelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Voor de aannemer, de klussenier, hovenier en de particulier. Pepping ontwerpt, produceert en levert een exclusief programma aan chalets, buitenverblijven, veranda's, schuren, vlonders, beschoeiingen, schuttingen, tuinproducten, tuinhout/houthandel enz.

We werken met een uniek concept dat een brede doelgroep aan kan spreken door de diversiteit aan keuzes die gemaakt kunnen worden in prijs en kwaliteit. Pepping werkt met een natuurlijke grondstof, namelijk o.a. Eiken en Lariks Douglas hout. Het hout dat word ingekocht heeft het FCS keurmerk. Lariks Douglas is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Nederland en Europa. Dit heeft een warme uitstraling, mooie kleur en de juiste structuur. Lariks Douglas hout is voor heel veel toepassingen geschikt en het valt in duurzaamheidsklasse 2-3. Hardhout eiken valt in 1-2.

Verder gebruikt Pepping betonnen funderingssystemen, geen pvc maar zink en koper, en duurzame EPDM dakbedekkingen. De bevestigings- en montagemiddelen zijn van roestvrij staal (RVS). Tegen vergrijzing van het hout kunnen wij het hout behandelen met een impregneer. Deze impregneer heeft een uv filter voor kleurbehoud en een verduurzamer. Wij hebben impregneer op volledig natuurlijke basis in ons assortiment.

Bij Pepping heb je de keuze uit zelfbouw (houthandel), Prefab (bouwpakket) standaard, Prefab (bouwpakket) maatwerk en compleet geleverd en gemonteerde unieke allround projecten en buitenleven aspecten. Projecten worden volgens uw wensen opgeleverd en dat maakt elk project uniek. Ons concept bestaat uit 4 modules:

1: Levering door materiaal uit eigen houthandel.
2: Modulaire standaard (bouwpakket) modellen (brochure)
3: Uniek Modulaire maatwerk (Bouwpakket) modellen (brochure natuurlijk bouwen)
4: Uniek Ontwerp & Allround project geleverd en gemonteerd

Wij kunnen uw bijgebouw of veranda in prachtige staat behouden door een onderhoudscontract. Restproducten voeren wij af en worden gerecycled, hout wordt gebruikt om onze werkplaats te verwarmen in de winter. 
Vraag nu de brochure aan via contact, en word wijzer in het unieke concept van prijs en kwaliteit.

2010
Zijn we gestart
Ferry Pepping begon de onderneming in 2010 als zzp’er. HBO bouwkunde afgerond. Eerst voor een aannemers bedrijf gewerkt, waarna de ambities groter waren om een eigen onderneming te starten als Bouw en houtbouw bedrijf.

2013
Niche in Houtbouw
In 2013 besloot Ferry Pepping dat de niche van het bedrijf meer bij de houtbouw en het buitenleven lag dan de projecten in de bouw. Hij voorzag ook een markt voor het buitenleven verhaal. Hierdoor werd er besloten om door te gaan als Houtbouw allround & Buitenleven met een Houthandel in duurzame houtsoorten geschikt voor het buitenleven.
2017
Volwaardig Exclusieve Houtbouwer
In de jaren tot 2017 zijn we uitgegroeid tot een gezond en volwaardig bedrijf gespecialiseerd in exclusieve houtbouw. Hebben 2 man vast en werken gemiddeld met 4 ingehuurde ervaren vakmensen. Daarnaast lopen er nog 4 tal dakdekkers, elektriciens en stratenmakers mee om onze projecten volledig in te vullen.

Wie zijn wij?

+ Buitenverblijven
% Tevreden klanten
Tuinen
+ Collega's