Hout is een divers product waar veel moois meegemaakt kan worden. Zo kunnen meubels, tafels en buitenkeukens het buiten- en binnenleven een extra dimensie geven.

(EPOXY) STAMBLAD TAFELS

Op zoek naar een moderne eettafel met een exclusieve uitstraling? Wij hebben de perfecte oplossing, namelijk epoxy tafels! Epoxy tafels worden door ons geheel op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er oneindig veel mogelijkheden zijn in vorm, kleur en grote. U heeft de keuze uit Ipe, Essen, Eiken of Suar stambladen.

F.G.J. Pepping maakt al meer dan 2 jaar epoxy tafels. Wij hebben kennis van materialen, constructie eigenschappen maar ook het design! In ons brede assortiment aan houtsoorten is de dikte van het blad helemaal door u naar wens te bepalen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een keuze te maken in de epoxy afwerking en uiteraard het onderstel. Samen met u doorlopen wij het gehele proces en laten we graag zien wat er allemaal mogelijk is.

LOUNGE

Een lounge bank of een statafel van robuust hout geeft de tuin of veranda een heerlijke sfeer. De eenheid word hierdoor compleet. Iedere wens is mogelijk, neem hier vrijblijvend contact op.

 

Bent u op zoek naar Meubels, Tafels & Houten Accessoires in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in deze service? Neem vrijblijvend contact op!