VLONDERVLOEREN

Naast het bouwen, maken wij ook exclusieve vlonders en eventuele grondkeringen. Een vlonder geeft u een heerlijke zit plek die één is met de natuur en vooral uw tuin vergroot! Vooral aan slootoevers kunt u uw voordeel nemen met damwanden en beschoeiingen, hiermee kunt u extra ruimte winnen. Eventuele balustrades kunnen het ook kind vriendelijk en veilig maken.

Om hoogte verschillen met grond op te kunnen vangen zijn beschoeiingen noodzakelijk. Deze beschoeiingen kunnen uitstekend uitgevoerd worden in combinatie met een vlonder terras. Echter kunnen de beschoeiingen ook alleen voor kering toegepast worden aan oevers van sloten en vaarten.
De beschoeiingen worden van allerlei soorten en maten gemaakt afhankelijk van elke situatie.

NIEUWE TREND

Onze nieuwe trend is het uitvoeren van vlonders met volledig glad geschaafde delen. De delen zijn ook extra breed en te vergelijken met vloerdelen van binnen. De kopmaat ligt gemiddeld op 21x245 en 25x195mm. Op deze vlak geschaafde delen kan veel minder snel vuil en groene algen hechten doordat de toplaag gewoon glad is. De ribbel profilering is eigenlijk achterhaald doordat het vuil juist in de profilering achter blijft. De uitstraling van de vloer geeft ook een woonachtige smaak af wat een extra dimensie geeft aan de bevestiging van het buitenleven.

SCHROEFLOOS VLONDERSYSTEEM

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om B-Fix te gebruiken als bevestigingssysteem.
B-Fix zijn uit roestvrij staal vervaardigde delen die u verzekeren van een optimale bevestiging.
De kleine plaatjes worden in de sponning van vlonder delen geplaatst en zorgen voor een
uitstekende afwerkingsgraad.

1 van de grote voordelen aan het B-Fix systeem is dat het veel tijd bespaart bij het plaatsen door de gemakkelijke montage.

Ook is het toepasbaar op vele populaire planksoorten waaronder: Ipé, Padoek, Cumaru, Basrelocus, Lariks, Douglas, Bamboe, Garapa, Composiet enz.

Vlonderdeel: Basrelocus 21x145 | B-Fix (schroefloos)

Vlonderdeel: Composiet UPM 21x145 | B-Fix (schroefloos)

Vlonderdeel: Garapa 21x145 | B-Fix (schroefloos)

 

Bent u op zoek naar Vlonders & Beschoeiingen in de omgeving van Heiloo, Limmen, Egmond, Alkmaar, Bergen NH, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, of een andere plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in een vlonder? Neem vrijblijvend contact op!