Naast het bouwen, maken wij ook Exclusieve vlonders en eventuele grondkeringen. Een vlonder geeft u een heerlijke zit plek die één is met de natuur en vooral uw tuin vergroot! Vooral aan slootoevers kunt u uw voordeel nemen met damwanden en beschoeiingen, hiermee kunt u extra ruimte winnen. Eventuele balustrades kunnen het ook kind vriendelijk en veilig maken.

Om hoogte verschillen met grond op te kunnen vangen zijn beschoeiingen noodzakelijk. Deze beschoeiingen kunnen uitstekend uitgevoerd worden in combinatie met een vlonder terras. Echter kunnen de beschoeiingen ook alleen voor kering toegepast worden aan oevers van sloten en vaarten.
De beschoeiingen worden van allerlei soorten en maten gemaakt afhankelijk van elke situatie.

NIEUWE TREND

Onze nieuwe trend is het uitvoeren van vlonders met een volledig glad geschaafde delen. De delen zijn ook extra breed en te vergelijken met vloerdelen van binnen. De kopmaat ligt gemiddeld op 25x195mm. Op deze vlak geschaafde delen kan veel minder snel vuil en groene algen hechten doordat de toplaag gewoon glad is. De ribbel profilering is eigenlijk achterhaald doordat het vuil juist in de profilering achter blijft. De uitstraling van de vloer geeft ook een woonachtige smaak af wat een extra dimensie geeft aan de bevestiging van het buitenleven.

 

Geïnteresseerd in een vlonder? Neem vrijblijvend contact op!