U bent op zoek naar een buitenverblijf/tuinkamer. Maar door het brede aanbod en talloze mogelijkheden ziet u door de bomen het bos niet meer. Geen probleem, wij lopen graag samen met u door het proces van een offerte aanvragen bij F.G.J. Pepping.

Stap 1: Wensen vaststellen.

Als eerste is het voor u belangrijk om een goed beeld te schetsen van uw wensen. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij de volgende tips/pagina's: Onze referentie pagina, Pinterest of de digitale catalogus. Het is mogelijk om de foto's op te slaan of om screenshots te maken. Deze bestanden zijn bij Stap 2 erg handig!

Stap 2: Informatie aanleveren.

Zodra u de oriëntatie heeft afgerond, ontvangen wij deze graag van u. Via de pagina Aanvullende Informatie is het mogelijk om aanvullende informatie omtrent uw offerte aanvraag te sturen. Graag ontvangen wij foto's van de huidige situatie + de afmetingen van de gewenste situatie met eventueel een simpele schets. Deze kunt u gemakkelijk als bijlage aan het formulier toevoegen.

Mochten wij nog extra informatie nodig hebben, dan plannen wij graag met u een afspraak in.

Stap 3: 3D-tekening incl. vrijblijvende offerte.

Wanneer wij voldoende informatie hebben ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Nu is het aan ons de beurt om met een vrijblijvende offerte inclusief 3D-tekening te komen. Deze offerte gebruiken wij als zogenaamd 'vertrekpunt' in verdere gesprekken. Mochten wij onvoldoende informatie tot onze beschikking hebben, dan zal ons team contact met u opnemen.

Stap 4: Bespreken vertrekpunt & aanpassingen.

Na het ontvangen van uw 3D-tekening heeft u een vele malen beter beeld gekregen van uw wensen. De tekening is, zoals genoemd, een 'vertrekpunt' waardoor het geen probleem is om aanpassingen te verrichten.

Stap 5: Bestelling & constructie leveren/plaatsen.

Als de laatste aanpassingen zijn gedaan op de offerte, dan ontvangen wij graag een ondertekende offerte terug. Vervolgens zetten wij alles in bestelling en bespreken wij samen met u de levertijd (+ het moment van plaatsen).

Natuurlijk staan wij ook klaar om al uw verdere vragen te beantwoorden.
Stuur een mail naar offerte@fpepping.nl of bel ons voor een afspraak.