Welke keuze geldt in mijn situatie?

Bij het aanvragen van een offerte moet u de keuze maken: kan ik kiezen voor een bouwpakket of wordt het maatwerk? In deze inspiratie-blog lichten wij het verschil toe!

Bouwpakket: een "standaard" constructie. Wij bieden een breed assortiment aan buitenverblijven en tuinkamers aan. Deze staan allemaal in onze digitale brochure. De bouwpakketten zijn kwalitatief gelijk aan maatwerk oplossingen maar door de standaard maten in de meeste gevallen een goedkopere oplossing. Ook is de brochure erg handig bij het in beeld brengen van uw wensen. Uiteraard is het mogelijk om bij afwijkende maatvoeringen in uw situatie alsnog de bouwpakketten aan te passen naar wens. Ook is het bij deze optie gemakkelijk om een vrijblijvende offerte incl. 3D-tekening te realiseren.

Maatwerk: een unieke constructie. Maatwerk is van toepassing op grote projecten (in combinatie met de bouwpakketten wanneer mogelijk) en op de kleinere projecten die verkeren in een "unieke" of complexe situatie. Hierbij zal er vooraf een complete bouwtekening gemaakt worden. Mogelijk dat dit kosten met zich meebrengt bij het aanvragen van een maatwerk-offerte incl. tekening.

Bij het aanvragen van een offerte via ons uitgebreide formulier, heeft u de optie tussen "Bouwpakket" of "Maatwerk". Wij adviseren u om zich goed te oriënteren op de keuze die in uw situatie van toepassing is.

Mocht u vragen hebben n.a.v. bovenstaande informatie,
neem dan gerust contact met ons op!